webcade

  • ۰
  • ۰

4- باید با توجه به تعداد و ابعاد کارهای طراحی، ابعاد فرم های چاپی را نیز مشخص نمود. برای نمونه 35*50، 25*35، 44*60، 50*70 ابعادهای متداول فرم ها ی چاپی به شمار می روند.

5- پس از مرتب سازی و ذخیره فایل ها ، باید به بررسی وضعیت چاپ پرداخت. برای این کار باید برای خط برش،فضای اضافی در نظر گرفت. به منظور استفاده بهینه از مواد چاپی و صرفه جویی در هزینه های چاپ، باید جاهای خالی در فرم پر شود. برای این کار می توان از نرم افزار Freehand استفاده نمود.


6- فرم چاپی را با فرمت TIF ذخیره و سپس این فایل بر روی CD کپی می شود. امروزه با پیشرفت صنعت چاپ دستگاه های به بازار آمده که مرحله تهیه فیلم به صورت مستقیم از رویCDرا انجام میدهند، فرم چاپی زینک را تهیه می نمایند که چاپ از کیفیت بیشتری برخوردار می شود. این دستگاه، Plate setter نام دارد.

7- نوبت به تهیه زینک می رسد، که شامل ورقه ها ی نازکی از آلیاژهای ساخته شده با آلومینیوم و روی می باشدو فیلم بر روی آنها معکوس می شود. فیلم ها در دستگاه قرار داده شده و به وسیله یک دستگاه به آن نور تابیده، سپس محتویات فیلم بر روی ورقه ها ی زینک کپی می شود. تعداد زینک ها مطابق با تعداد رنگهایی است که در متن استفاده می گردد.

8- در این مرحله، کار چاپ به قسمت چاپخانه منتقل و زینک به ماشین چاپ بسته می شود. در دستگاه ها ی دارای چهار زینک، چهار بار رنگ روی زینک منتقل می گردد تا کار چاپ چهار رنگ صورت پذیرد.

9- در صورتی که فرم چاپ شده کاغذی باشد، برش داده می شود و اگر کار مقوای گلاسه باشد یک تا دومرحله دیگر را باید طی نماید. چنانچه فرم چاپی طرحی مانند پاکت نامه یا جعبه باشد، برای چسباندن آن به مرحله پاکت چسبانی برده می شود.

10- در پایان این کارها تفکیک، بسته بندی و آماده سازی چاپ صورت می گیرد.

  • ۹۴/۰۵/۲۷
  • سیاوش زرقانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی